< “We cannot be happy if we slide off the road to God!”

Question 1. “How can I be happy?”

Answer: “Strive to obey Every Word of God.”

~

Question 2: “What if I think other things are more important?”

Answer: “You will live in violation of our Creator’s First Commandment: ‘You shall have no other gods before Me.’

~

Question 3: “Can we be happy if we willfully disobey Any Word of The Creator?”

Answer: “No.”

~

Question 4: “Who is The Creator?”

Answer: “God. He is The Speaker of Every Word that made His Creation.”

~

Question 5: “Is all Creation made of the ‘echoes of God’s Word’?”

Answer: “All the matter and energy in Creation are ‘echoes of God’s Word’ that have been given form.”

~

Question 6: “How do we know God Created did that?”

Answer: “St. Thomas Aquinas told us in three words! ‘Nothing makes something.’ Without a ‘Maker’, nothing can be made.”

~

Question 7: “How does the fact that The Creator created us relate to me?”

Answer: “The Creator gave you an immortal soul. It will live forever with Him in the joys of Heaven or in the pains of hell.”

~

Question 8: “How can I get my soul into Heaven?”

Answer: “Listen to Words of God! His Word gave us Prophets and Prophecies. He Fulfilled His Prophecies when He took human form on earth. While He was here, He Spoke One Church into Being on earth.”

~

Question 9: “What was That Word of God?

Answer: “‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 10: “Can I be happy if I reject ‘the keys to The Kingdom of Heaven’?”

Answer: “It is impossible to be happy while willfully disobeying Any Word of God. The unhappiest people in all of God’s Space and Time are those who willfully reject His ‘keys to The Kingdom of Heaven.’

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Today, another Catholic Martyr lets us see truth.

Fr. MacRae has let millions of people see where we fit into the past 13 trillion light years...

Today, Catholics see why Protestants removed The…

God's Prophets were given enough "Wisdom from The Holy Spirit on high" to predict the coming of The...

God’s Words lead us to be among His obedient…

The oddest Catholc belief? "If you are insulted for the name of Christ, blessed are you, for the...

May we all be blessed to be among those described…

May all be blessed to stand with God by “wanting peace with all people”. ~ Question 1: “Why...

St. Faustina prompts a new look at Sodom and…

Every Catholic Teaching is truth because Jesus promised His First Pope: "On this rock I build My Church...

Catholics Teaching: “Let no one have contempt…

Outside the Catholic Church, "contempt for your youth" begins at the moment of conception, when our "youth" are...