Souls of pigs and billionaires are “black holes”. Catholic souls are stars in the sky! #40.

Question 1: “Did God create The Universe to reflect reality within human minds?”

Answer: “God made galaxies of light-producing stars in space. He also let ‘black holes’ appear. They give out no light. They only absorb light and energy produced by distant suns.”

~

Question 2: “Do the ‘black holes’ in outer space reflect a reality that we see inside human minds?”

Answer: “Gluttons on earth are human equivalents of ‘black holes’ in outer space. Both gluttons and ‘black holes’ take as much as they can from all that surround them.”

~

Question 3: “What happens to these ‘human black holes’?”

Answer: “The same thing that happens to all of us. Their bodies die. Their souls go to Judgment.”

~

Questio 4: “What do the souls of gluttons look like?”

Answer: “There is something deep in the brain of a pig that drives it to never stop eating. The soul of every glutton is overwhelmed by the driving force within the brain of every pig.”

~

Question 5: “Did God make ‘black holes’ appear in outer space and the brains of pigs and billionaires?”

Answer: “If we could see inside a glutton’s mind, we would see: souls of pigs and gluttons are ‘black holes’.”

~

Question 6: “Are gluttons proud to take as much as possible from others while giving as little as possible in return?”

Answer: “Gluttons are as proud of getting more as pigs are of eating.”

~

Question 7: “Is there any difference between the soul of a billionaire and the ‘black hole’ of a pig’s soul?”

Answer: “Yes! Psalm 95:8 tells us that even a wretched billionaire drowning in acquisitive
vanity may obey This Instruction from The Bible: ‘If today you hear His voice, harden not your hearts.’

Those who do not ‘harden their hearts’ focus on obeying This Biblical Teaching: ‘Love God and love your neighbors as yourself.’

~

Question 8: “What do Catholics do when we let that bright light of God’s Word shine in our soul?”

Answer: “Catholcs joyfully sing: ‘Alleluia, alleluia!

~

. . . . . . . . . . . .

https://catholicfundamentalism.com/ is: Simple Reasons to be Catholic.

There are interesting ideas to read and share in the short Daily Columns. Many like the free books: https://catholicfundamentalism.com/our-books/

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. We may help others by sharing: catholicfundamentalism.com

The best book of the last Century is “The Diary of St. Faustina”. It lets each of us realize how much Jesus loves our soul. https://www.saint-faustina.org/diary-full-text/

There are free books on the link at the top of this page. We may send links to them to people we care about. They are provided by Catholic Missionaries as anonymous as the ones chosen by Jesus in Luke 10:1-22.

“Crats!” is a very unusual novel. Free Link: https://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2023/10/Crats-Final-1.pdf

“New Road to Rome” is a simple Catholic look at The World and its History. Free link:
https://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2023/08/New-Road-To-Rome.pdf

Author's Notes:

Related:

Salt and Light: What Every Catholic Must Be

Jesus said Catholics are “the salt of the earth” and “the light of the world.” Losing either means...

Telescopes, microscopes, and computers help us be…

In every Age, God gives people tools to let people see God, His Power, His Prophets, His Son,...

A short look at a l o n g s e n t e n c e ! #9.

Question 1: “How does a short look at a l o n g s e n t e...

What does being Catholic let us be and do? #6.

May all be blessed to understand God’s Simple Command: “Be as Catholic as you can.” ~ Question: “What...

Amazing: After an “8 Day Holy Week”,…

The last post had what may be a “New Idea” about Palm Sunday. Another ‘New Idea’: There are...

Whose souls get into Heaven? Those who “fear…

Only the souls of those who “fear The Lord” get into Heaven. ~ Question 1: “Does The Bible...