. After St. Paul saw The Light, he became Catholic!

If someone as smart as St. Paul became a Catholic, we should, too!

Question 1: “How do we know that St. Paul was a Catholic?”

Answer: “St. Paul obeyed This Word of Jesus Christ! “And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.”

~

Question 2: “How do we know that St. Paul became one of the first Catholic priests?

Answer: “Only a Catholic priest could have said this in 1 Cor 10:16! ‘This cup of benediction that we bless, is it not The Blood of Christ? This bread that we break, is it not The Body of Christ.’” (emphasis added for clarity)

~

Question 3: “Does that say St. Paul was a Catholic priest?”

Answer: What else could “we” mean? He told us that he was blessed to be Ordained among the ‘we’ who could preside over The Miracle of Transubstantiation that takes place in every Catholic Mass since The Last Supper.”

~

Question 4: “Didn’t St. Paul start out as a Willful Protestant who fought against The Teachings of Jesus?”

Answer: That’s what he told us in 1 Timothy, 1:12-14! “I was once a blasphemer and a persecutor and an arrogant man, but I have been mercifully treated because I acted out of ignorance in my unbelief.”

~

Question 5: “Is St. Paul telling us that anti-Catholic ‘blasphemy, arrogance, and unbelief’ caused by ‘ignorance’ may be forgiven?”

Answer: “Yes.”

~

Question 6: “Willful Protestants believe in The Bible. Should they be Catholic?”

Answer: “Who gave us a better answer to that than St. Paul?”

~

Question 7: “When Willful Protestants follow St. Paul into The Catholic Church, what will they be?”

Answer: They will be as ‘grateful’ as he was! “I am grateful to Him Who has strengthened me, Christ Jesus our Lord, because He considered me trustworthy in appointing me to the ministry.”

~

Question 8: “Is St. Paul telling us that every ‘ministry’ that contradicts Any Teaching of Jesus Christ is not “trustworthy”?

Answer: “If you are smart enough to ask that, you should be Catholic!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A free book of simple reasons? http://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2017/12/Crats-REVISED.12-21-17.pdf

Author's Notes:

Related:

Paul and Barnabas Confront Idolatry in Iconium and…

Paul and Barnabas flee persecution in Iconium, heal a crippled man in Lystra, and courageously redirect misguided worship...

Why Catholics honor The First Catholic Martyr on…

St. Paul tells us in 1 Thessalonians 4:1-8 that we "please God by refraining from (all) immorality"....

God’s warning to politicians, weight-lifters,…

God still uses This Word of Jeremiah to bring people to His Catholic Church. ~ Question 1: “What...

Computer-related words help many to “Be…

Catholics understand One Sentence! "The Loving Programmer has Programmed, Downloaded, and Maintained The Creation Program for over 13...

How does the “Jesus Receiver” in our…

Question 3 shows how well “The Jesus Receiver” works in Catholic minds! ~ Question 1: “How does ‘The...

Every Catholic wants Jesus to let our soul into…

Catholics are blessed to say: “Jesus, I trust in You.” with our lives. ~ Question 1: “What makes...