May Jesus let all “believers” see how important His Word ‘might’ is!

~

Question 1: “Where does The Bible say to ‘Be Catholic. Live Catholic’?”

Answer: “Today is ‘The Solemnity of the Most Holy Trinity’. The Catholic Weekly Reading from The Bible tells us to ‘Be Catholic. Live Catholic’.

2 Cor 13:11-13 ‘Brothers and sisters, rejoice. Mend your ways, encourage one another, agree with one another, live in peace, and the God of love and peace will be with you.’

~

Question 2: “What happens if we do that?”

Answer: “We find The Trinitarian Answer in Rev 1:8. ‘The grace of the Lord Jesus Christ and the love of God and the fellowship of the Holy Spirit be with all of you.’

~

Question 3: “What does that lead Catholics to do?”

Answer: “Catholics strive to spend our time on earth giving: ‘Glory to the Father, the Son, and the Holy Spirit; to God who is, who was, and who is to come.’

~

Question 4: “How do Catholics ‘give Glory to The Father, The Son, and The Holy Spirit’?”

Answer: “We are the only people on earth who obey The Church-Creating Word of The Father’s Son! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “Why is it important to obey That Word of The Father’s Son?”

Answer: “Obeying lets us get the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that The Father’s Son left on earth for our immortal soul.

Question 6: “Do The Father, Son, and Holy Spirit want us to have the ‘keys to The Kingdom of Heaven’ for our soul?”

Answer: “That is what The Bible tells us Jn 3:16-18! ‘God so loved the world that He gave His only Son, so that everyone who believes in Him might not perish but might have eternal life.’

~

Question 7: “Why did God put the word ‘might’ two times in that sentence?”

Answer: “‘Believers’ ‘might’ be saved, if they ask God to let them Think Clearly enough to see how important it is to get His ‘keys to The Kingdom of Heaven’.

‘For God did not send his Son into the world to condemn the world, but that the world might be saved through Him.’

~

Question 8: “Can Willful Protestants be saved?”

Answer: “‘Whoever believes in Him will not be condemned, but whoever does not believe has already been condemned, because he has not believed in the name of The Only Son of God.’

Willful Protestants are blessed to know The Bible. They ‘might’ ‘mend their ways’ and move up from merely ‘believing’ parts of The Bible to being among ‘You are My friends if you obey My commands.’

The highest goal in life is to be the best Catholics that we can. Then, we may get the only specific ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that The Father’s Son died to leave on earth.”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

We can find interesting ideas about Thinking Clearly in this, and other free books: https://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2023/04/Gods-IQ-Test.pdf

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. Many help by sharing: catholicfundamentalism.com

The best book in the last century is “The Diary of St. Faustina”. Jesus let her understand how important it is to focus on making our soul pleasing to Him, forever.

Author's Notes:

Related:

Adam and Eve produced two “rations of…

Question 1: “What are the ‘two rations of genes’ that Adam and Eve provided to every “generation” who...

God’s Words lead us to be among His obedient…

The oddest Catholc belief? "If you are insulted for the name of Christ, blessed are you, for the...

Catholics are the Connection between Old and New…

An often overlooked reason for denying The Sanctity of Mary continues to echo among many: "No woman could...
Priest hearing a man's confession outside

God’s “enemies” prefer…

Few "frauds" on earth are as "complex" as: "We SAY that we believe in Democracy, but WE will...

Catholics Teaching: “Let no one have contempt…

Outside the Catholic Church, "contempt for your youth" begins at the moment of conception, when our "youth" are...

Only Jesus Remedies this Mistake

Acts 13 reveals how rejecting Christ’s Church leads to error. Only by embracing Catholic truth can we avoid...