Three words put souls on the road to Judgment: “Nothing makes itself.”

. At Judgment, God “weighs” our soul on His scales!

Question 1: “Why is ‘Nothing makes itself.’ so important?”

Answer: “Those three words from St. Thomas Aquinas tell us that God is real.

~

Question 2: “Since we are each a ‘living thing’ surrounded by ‘living and non-living things’, I can see that God is real! What should I do with that knowledge?”

Answer: “Move closer to God. He left His Words in The Bible. Study them.”

~

Question 3: “Many people study The Bible. They have created almost 50,000 different denominations! Which of them is best?”

Answer: “You must look to see Who made The Catholic Church.”

~

Question 4: “Who made The Catholic Church?”

Answer: “Jesus Christ made The Catholic Church! He Spoke Her Into Being with His Word! “And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.”

~

Question 5: “What if I do not want to be Catholic and follow Catholic Teachings?”

Answer: “If you know what is good for you, then you will gratefully follow Catholic Teachings!”

~

Question 6: “Why?”

Answer: “There is no other way for our soul to go to His Judgment and be forever among: ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 7: “There must be some other way to get into Heaven?”

Answer: “Let me ask you a question! Can you be among His ‘obedient friends’ if you willfully disobey Any Teaching from Jesus?”

~

Question 8: “That’s not fair! I am supposed to ask you questions!

Answer: “To get into Heaven, we have to have the right answers to questions on His Test! Will you strive to be among His ‘obedient friends’?

~

Question 9: “You have turned things around! Is it my fault if I am too confused to obey Every Teaching of Jesus Christ?”

Answer: “Are you looking for reasons to avoid the right answer to your own question?”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

May computer users find words that help us Be…

Jesus would let every person on earth 'find blessing from God' if they got onto 'the stairway to...

Catholics Teaching: “Let no one have contempt…

Outside the Catholic Church, "contempt for your youth" begins at the moment of conception, when our "youth" are...

Many do not want Jesus to keep them from sinking…

May The Words of Jesus reach every town, especially Prospect in Butler County, Pennsylvania. ~ Question 1: “What...

You and I learn how important our names are from…

Catholics know: Every person's name has, and teaches, an Ancient History. A fascinating story of one man's name...

Catholics see “tiny details” in…

Catholics see the stars on the other side of God and realize how much He loves us! ~...

Does The Trinity make a Final Appearance in human…

Does "Lot's wife" symbolize the fate of all who "looked back" from The Church-Creating Word of Jesus to...