Which Tribe of Demons wants us to be angry when we go to bed?

.Catholics know: The Seven Deadly Sins are tribes of demons that work to keep souls from loving God and our neighbors.

~

Question 1: “What are ‘Tribes of Demons’?”

Answer: “The Seven Tribes of Demons are living personifications of The Seven Deadly Sins.”

~

Question 2: “What are The Seven Deadly Sins?”

Answer: “The Tribes of Demons take spiritual form in Pride, Envy, Greed, Gluttony, Anger, Lust, and Sloth. Demons want us to let them move into our mind to lead our soul away from Heaven.”

~

Question 3: “Why do they want us to let their sin take over our mind?”

Answer: “Demons feed on the energy of immortal souls. Each one wants to spend eternity feeding on energy from our soul. They are spiritual parasites who live on energy they cannot produce.”

~

Question 4: “Which Tribe of Demons want us to be angry when we go to bed?”

Answer: “The Demons of Anger want us to go to bed angry. If we do, they will work in our mind all night long!”

~

Question 5: “What do they want anger to become?”

Answer: “They want our anger to turn into dislike anyone who has bothered us.

~

Question 6: “What do they want our dislike to become?”

Answer: “Hate! They want us to be filled with hatred for those with whom we are angry.”

~

Question 7: “What is the next step they want us to take in our minds?”

Answer: “Demons of anger want our hatred to become rage that brings death and destruction to those they led us to hate.”

~

Question 8: “How do we keep ourselves from being used by demons of anger to hurt and destroy others?”

Answer: “When we go to bed, our last thoughts should concentrate on love and understanding. ‘God, please let me love my neighbors, especially the ones who bother me the most.’

~

Question 9: “Is getting rid of ‘anger’ one of ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus left on earth?”

Answer: “Jesus is clear! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . . .’

His Church tells us to ‘Wake up!’ and to ‘Love God and your neighbor as yourself.’ Catholics are specifically told in Eh 4:26: ‘Do not let the sun go down while you are still angry and do not give the devil a foothold’.

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

We can find interesting ideas about The Book of Revelation in this new book. All the books are free.
https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

God asks One Eternal Question! May our…

What Question has God been asking every person who ever lived? ~ Question 1: “What ‘Eternal Question’ does...

Catholics have a new idea!

In Hebrews 7:3, Melchizedek is described: "Without father or mother, without genealogy, without beginning or days or end...

Which people are happy? #11.

Today’s Catholic Bible Reading tells us which people are “happy”! ~ Question 1: “How does Today’s Catholic Bible...

Catholics love details! Wait until you see this…

May all be blessed to Think Clearly about one word concerning “The Catholic DNA Upgrade”! ~ Question 1:...

What one simple, fact keeps Protstants from being…

Catholic Bibles bless us to clearly see Prophecies are fulfilled in Psalm 23:1-6. "The Lord is my shepherd;...

Only Catholics See the Miracle in John 13:31

John 13:31 reveals the Trinity and the Church’s purification. As Judas departs, Christ begins the glorification fulfilled in...