Jesus cured crippled bodies. Jesus also cures spirits and souls who are “crippled” by vanity.

Question 1: “God told us in Psalm 82:6 ‘I say, ‘You are gods; you are all children of the Most High.’ Is that true?”

Answer: “That is true. Genesis 1:27 explains: ‘So God created man in His own image, in the image of God He created him; male and female he created them.’

~

Question 2: “Is every person made ‘in the image of God’?”

Answer: “Every person is one soul, one spirit, and one body. We reflect The Holy Trinity while we are on earth.”

~

Question 3: “Do we, like God, live forever?”

Answer: “Our body and spirit will not live forever. Our soul will live forever.”

~

Question 4: “Why did God make us?”

Answer: “God gives every person on earth the opportunity of getting their soul into Heaven!”

~

Question 5: “If we are blessed to know how important The Bible is, are we held to a higher standard?”

Answer: “Yes. We either choose to be His obedient children or become orphans who deny God’s Teaching in The Bible.”

~

Question 6: “Why did God give us The Bible?”

Answer: “The Bible is there to help everyone on earth have their soul be forever in Heaven.”

~

Question 7: “If we choose to disobey Any Words of God in The Bible, can our soul go to Heaven?”

Answer: “Jesus was very clear: ‘You are My friends if you obey My commands.’ Only those who strive to ‘obey’ Every Teaching of Jesus Christ may get their soul into Heaven.”

~

Question 8: “Why do Catholics think everyone should obey This Teaching of Jesus Christ? ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

Answer: “Catholics know how vain and silly it is to say ‘I am a Christian!’ while willfully disobeying Any Word of Jesus Christ.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic! catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Holy Thursday commemmorates The Last Supper.

Jesus Provided His Body and Blood for the First Catholics at The Last Supper. It is too much...

Removing the Veil That Hides Christ

Scripture teaches that the spiritual veil remains over hearts until Christ is embraced. St. Paul and the Psalms...

Only Catholics See the Miracle in John 13:31

John 13:31 reveals the Trinity and the Church’s purification. As Judas departs, Christ begins the glorification fulfilled in...

How Catholics understand God’s words:…

Catholics are blessed to see The Trinity described Itself with these Words in Exodus 3:13-20: "I am who...

Why Catholics honor The First Catholic Martyr on…

St. Paul tells us in 1 Thessalonians 4:1-8 that we "please God by refraining from (all) immorality"....

Finding and Identifying The Willful Protestant…

Today’s Catholic Reading gives us St. Paul’s cure for Willful Protestantism. ~ Question 1: “What is The One...