Catholics know the modern meaning of an ancient statue.

. This is a very old statue! Catholics know what it symbolizes.

Question 1: “This ancient statue is a symbol of Babylon. What does it represent?”

Answer: “Each breast symbolizes a Temple of Government. Each provides sustenance to the group that gathers in it.”

~

Question 2: “Can you give an example?”

Answer: Some of the Temples are occupied by military forces. Other Temples have priesthoods in charge of religious, education, and social powers. Others represent Temples of media, agriculture, and commerce.”

~

Question 3: “What do all those temples have in common?”

Answer: “No one can receive sustenance unless they worship there.”

~

Question 4: “How can anyone get in?”

Answer: “By being properly obedient.”

~

Question 5: “Who decides which people are properly obedient?”

Answer: “The people in charge of personnel.”

~

Question 6: “How are temple leaders chosen?”

Answer: “By promising ‘More!’ The sin of Gluttony is above the altar of every temple.”

~

Question 7: “Is that all there is to every government in History?”

Answer: “Yes. People take ‘more’ from whomever they can.

~

Question 8: “Whose assets do they take?”

Answer: “They take from foreign and local neighbors. War and oppression are their only sources of funds.”

~

Question 9: “Is that all there is to History? Babylonians taking ‘more’?

Answer: “No. For thousands of years, some people have used Faith, Families, and Freedom to ‘be fruitful and multiply’.”

~

Question 10: “How does Babylon respond to those who choose Faith, Freedom, and Families?”

Answer: “It tries to loot, enslave, and destroy them.”

~

Question 11: “Does any world-wide group on earth support Faith, Freedom, and Families?”

Answer: “This Word of Jesus Christ Spoke One Church Into Being. She defends Faith, Freedom, and Families! ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

The Catholic Teachings always support Faith, Freedom, and Families.

Question 12: “Is there any other hope on earth for Faith, Freedom, and Families?”

Answer: “No. When enough people reject Catholic Teachings, confusion follows. Babylon takes over. Faith, Freedom, and Families are then destroyed by hate, slavery, and death.”

~

Question 13: “That happens in every nation whose people abandon Catholic Teachings! Could I help by supporting Catholic Teachings?”

We must choose our answer: “Yes. ___.” “No. ___.” “I don’t want to think about that. ___”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A free book of simple reasons. http://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2018/03/New_Road_To_Rome.pdf

Author's Notes:

Related:

Many do not want Jesus to keep them from sinking…

May The Words of Jesus reach every town, especially Prospect in Butler County, Pennsylvania. ~ Question 1: “What...

“What happens if we leave The Church?”…

Does God “take pleasure” or “displeasure” with those who leave The Church? ~ Question 1: “Does Today’s reading...

Only Catholics know: Today’s Reading is…

Jesus told His Disciples, The First Catholic Bishops, that one kind of demon is hard to drive out...

Another reason Protestant men took the Book of…

From the first Protestant to now, the “false friends” of Jesus betray him. ~ Question 1: “I thought...

May all be blessed to put Every Word of God…

Abel was stoned by Cain for the same reason St. Stephen was stoned by those who tried to...

Jesus saves Saint Peter from drowning

Only “fools” do not let their…

Only “fools” do not let their “Jesus Receivers” take in This Word of Jesus. ~ Question 1: “What...