God’s IQ Test. #128. “Do I see what may happen when I pray?”

Catholics know how important it is to pray!

Question 1. “What happens when we pray?”

Answer: “Praying is sending a Message to God.”

~

Question 2: “Why do we send Messages to God?”

Answer: “Prayers begin with thoughts about our needs and the needs of others. We put those needs into words. We send those Messages to God. Our Messages to God are a stream of ‘Holy Photons’ from us to Him.”

~

Question 3: “Where do our Messages to God go?”

Answer: “Our prayers go to Heaven. They may arrive at what The Bible describes as “the glassy sea” in Rev 4:6.”

Question 4: Where is that “glassy sea”?”

Answer: “The glassy sea” is “before The Throne of God”.

~

Question 5: “What happens next?”

Answer: “Our Messages to God are assigned to The Proper Powers in Heaven.”

~

Question 6: “How does that happen?”

Answer: “Rev. 4:6-8 tells us that God has four holy “animals”. They live on ‘the glassy sea’. Each of them has ‘six wings’ and ‘eyes inside and out’. They “see” the ‘holy photons’ that are our Messages to God. They may be The Holy Beings Who give form to our Messages to God.”

~

Question 7: “How big can ‘the glassy sea’ be?”

Answer: “It fits inside of Heaven. Rev 21:16 tells us that The First Floor of Heaven is 1,500 miles (2414 km) from one side to the other.”

~

Question 8: “Does anyone else in Heaven help?”

Answer: “There are also 24 “elders” sitting in “thrones” around “the glassy sea”. And, there are “angels” who are among “all the living things in Creation” living around “the glassy sea”. As many as necessary work on answering our Messages to God that ask for His help.”

~

Question 9: “That is a new way for many of us to think about Heaven! Why does considering that Rev 4 describes Reality make me uncomfortable?”

Answer: “We all like thoughts that reflect what we have already accepted. New ideas make us uncomfortable. Some people are actually hostile to new ways to see The Power of God’s Word.”

~

Question 9: “Do people hide from a greater awareness of God’s Power because they do not want to obey Him?”

Answer: “Yes.”

. . . . . . . . . . . .

A new, free book about The Book of Revelation. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

May all be blessed to make The Right Choices in…

Today's Reading is scary! Will our immortal soul be forever among those described in Psalm 33: "Blessed are...

Catholics learn more history in four minutes than…

Powerful telescopes let Catholics see that over 13 trillion light-years of God’s Creation Timeline began when The God...

May every Victim of Protestantism be blesssed by…

God loves us so much He sent His Son to make it easier than ever to get our...

YOUR “Jesus Receiver” is about to…

Question 1: “What ‘New Thing’ are the ‘Jesus Receivers’ of our Catholic Fundamentalism readers about to ‘receive’? Answer:...

Today, Jesus shows us the great risk of NOT being…

Catholics see that The Bible tells us to “Be Catholic” in John 17:20-26. “Lifting up His eyes to...

Holy Thursday commemmorates The Last Supper.

Jesus Provided His Body and Blood for the First Catholics at The Last Supper. It is too much...